Bemer partner

Bemer partner Zuid Holland

Verbeter uw doorbloeding! Een betere doorbloeding vermindert pijn en helpt het zelf genezend vermogen van uw lichaam. Het systeem van Bemer is het fysische vasculaire therapie op de markt.Tevens heeft het Bemer systeem een medische erkenning verkregen. De microcirculatie wordt gestimuleerd en bevorderend. Door deze werking is het lichaam weer in staat bloed en zuurstof te transporteren in delen daar waar eerder verstoppingen zaten wat dan weer verbluffende resultaten op kan leveren.

Door deze een verbeterde micro circulatie wordt ook de afvoer van afvalstoffen bevorderd. Al met al een mooi systeem om uw gezondheid zal bevorderen.

Ontstaan van ziekten

De meeste ziekten worden veroorzaakt door een verstoorde microcirculatie. Microcirculatie is de bloedsomloop door de kleinste vaten(de haarvaatjes) in het lichaam, ook wel de arteriolen genoemd. Door verschillende oorzaken zoals, stress, te veel prikkels, milieu verontreinig, te weinig beweging, slechte eetgewoonten, maar ook door normale veroudering kan de microcirculatie verstoord raken.

Een verstoorde microcirculatie is nadelig voor het organisme omdat de weefsels onvoldoende zuurstof en voedingsstoffen krijgen . Maar ook worden afval stoffen minder goed afgevoerd. Hierdoor kunnen op lange termijn gezondheid problemen ontstaan zoals, hoge bloeddruk, diabetes, beroertes, hart en vaat ziekten, dementie, aandoeningen aan de hersenen, etc.

Verbeterde Micro circulatie

De stimulatie van de microcirculatie over het gehele lichaam draagt bij aan de belangrijkste ondersteuning van het (zelf helend) herstel proces. Met name bij hart-en vaatziekten, longziekten, diabetes en wondproblemen is het een belangrijke ondersteuning.

Bemer Pro set

Voor veeleisend gebruik thuis en professionele praktijk.

Bemer-pro-set

BEMER Pro-Set

De BEMER Pro-Set is een compleet pakket voor veeleisende gebruikers die hoge kwaliteit en controle over de vele apparaatfuncties verwachten en waarderen. Deze set omvat vier applicatoren, een signaalmeter en zeven accessoires naast de B.BOX Professional zelf.

Voordelen BEMER Pro set

  • Gebruiksvriendelijk touchscreen display
  • 10 intensiteiten
  • 3 programma’s
  • Licht therapie
  • Slaapprogramma
  • 2 verschillende toepassingen tegelijk

Persoonlijk advies

Wilt u meer informatie of persoonlijk advies? Neem contact op via   06 204 00 424
Of gebruik onderstaande buttons.

Bemer partner in Zuid Holland Maurice Coaching is geautoriseerd Bemer partner voor de provincie Zuid-Holland. Bemer partner Den Haag Maurice Coaching is geautoriseerd Bemer partner in Den Haag en de steden: Voorburg – Loosduinen – Wassenaar – Delft – Wateringen – Naaldwijk – Monster – Leiden – Katwijk en vele andere steden. Bemer systemen inzetbaar BEMER systemen zijn wetenschappelijk bewezen effectief bij klachten die worden veroorzaakt door een verstoorde microcirculatie, zoals: acute en chronische pijnklachten, chronische vermoeidheid, perifere arteriële vaatafsluitingen, orgaan-insufficiëntie, chronische stofwisseling stoornissen, chronische degeneratieve ziekten van het spier- en skeletstelsel, chronische wondgenezing stoornissen, aandoeningen die de kwaliteit van leven beperken.