Bemer

Bemer zelf testen

Wilt u de Bemer systemen eerst zelf testen? Ons ‘Bemer testen’ programma biedt de mogelijkheid om direct vanuit het Bemer hoofd kantoor een Bemer Classic- of Bemer Pro set te testen. Voor veel mensen is een directe aanschaf van een Bemer set een prijzige aangelegenheid en willen zij eerst ervaren wat het systeem voor hen kan brengen. Vandaar dat er een mogelijk gecreëerd is voor klanten om een set eerst 8 weken uit te testen.

Wat houdt Bemer testen in

U gaat de Bemer set 8 weken testen en betaalt hier een testprijs voor.

 • De Bemer pro set kost dan 8 x € 100,- + € 99,- handeling kosten. Totaal € 899,-
 • De Bemer classic set kost dan 8 x € 75,- + € 99,- handeling kosten. Totaal € 699,-

Na deze test periode kunt u beslissen de Bemer set te houden of te retourneren naar Bemer hoofd kantoor.
Mocht u beslissen de Bemer set te willen houden dan wordt de test prijs in mindering gebracht op uw aankoopbedrag.

Waarom handeling kosten

De handeling kosten van € 99,- worden niet vergoed, mede omdat het een medisch erkend systeem betreft. Bemer is verplicht een geretourneerd systeem te vernietigen. Momenteel beslist meer dan 90% van de test klanten het Bemer systeem te houden.

Voor meer info druk:

Bemer Pro set en Bemer Classic set

Voor veeleisend gebruik thuis en professionele praktijk.

Bemer-pro-set

BEMER Pro-Set

De BEMER Pro-Set is een compleet pakket voor veeleisende gebruikers die hoge kwaliteit en controle over de vele apparaatfuncties verwachten en waarderen. Deze set omvat vier applicatoren, een signaalmeter en zeven accessoires naast de B.BOX Professional zelf.

Voordelen BEMER Pro set

 • Gebruiksvriendelijk touchscreen display
 • 10 intensiteiten
 • 3 programma’s
 • Licht therapie
 • gescheiden Slaapprogramma
 • 2 verschillende toepassingen tegelijk door 2 interne computers
 • upgrade mogelijkheid
 • extra B.Pad naast de B.spot
 • mooie alcantara B.Body

BEMER Classic-Set

Het perfecte instapsysteem voor fysische vasculaire therapie.

De BEMER Classic-set doet geen concessies op het gebied van prestaties en gebruiksvriendelijkheid. Door de hoogwaardige en probleemloos aan te sluiten basisuitvoering is de BEMER Classic-set met name geschikt voor beginnende gebruikers. De B.BOX Classic ondersteunt als centrale unit alle verkrijgbare modules die u naar wens kunt bijbestellen. Net als zijn grote broer beschikt ook de BEMER Classic-set over alle functies voor standaardbehandelingen, zoals het slaapprogramma en drie vooraf ingestelde programma’s voor bijzonder intensieve behandelingen.

Persoonlijk advies

Wilt u meer informatie of persoonlijk advies? Neem contact op via  http://maurice.vogels@bemermail.com

Bemer Testen in Zuid Holland Maurice Coaching is geautoriseerd Bemer Testen partner voor de provincie Zuid-Holland. Bemer partner in de Steden Maurice Coaching is geautoriseerd Bemer Testen partner in de steden: Den Haag – Voorburg – Loosduinen – Wassenaar – Delft – Wateringen – Naaldwijk – Monster – Leiden – Katwijk en vele andere steden. Bemer systemen inzetbaar BEMER systemen zijn wetenschappelijk bewezen effectief bij klachten die worden veroorzaakt door een verstoorde microcirculatie, zoals: acute en chronische pijnklachten, chronische vermoeidheid, perifere arteriële vaatafsluitingen, orgaan-insufficiëntie, chronische stofwisseling stoornissen, chronische degeneratieve ziekten van het spier- en skeletstelsel, chronische wondgenezing stoornissen, aandoeningen die de kwaliteit van leven beperken.