Over mij

Over Maurice Vogels

Over Maurice Vogels

Mijn naam is Maurice Vogels, ben getrouwd en heb een dochter. Ben opgeroeid in een tuinders gezin.Ons bedrijf hield zich voornamelijk bezig met selectie- en veredeling van Anthuriums. Na verschillende opleidingen gevolgd te hebben(hoofdzakelijk tuinbouw gericht) namen mijn broer en ik het bedrijf in 1998 over. Wij hebben mooie en florerende jaren gehad maar helaas waren wij genoodzaakt in 2013 het bedrijf op te geven.Mede door de recessie in de jaren hiervoor.

Mijn ontwikkeling,

Gelukkig heb ik mij tijdens het runnen van ons bedrijf wel aan persoonlijke ontwikkeling kunnen werken.ik heb veel bewustzijn- en leiderschap trainingen gevolgd. Tijdens dit traject ben ik in contact gekomen met Wim Hof alias The Iceman.Heb veel van zijn trainingen gevolgd .Dit hield in dat wij leerden zien en voelen dat een mens tot veel meer in staat is dan zij zelf denken.

Beklimming Kilimanjaro

Dit heeft geresulteerd in de beklimming van de Kilimanjaro in 2014.Wij beklommen deze berg met 26 mensen(waaronder velen met een ziekte onder de leden). Allen hebben veel baad bij de WHM. De uitdaging was om in een record tijd, slechts schaars gekleed(alleen een korte broek) de berg te beklimmen gewoon om te laten zien dat wij als mens tot veel meer in staat zijn dan wij zelf denken. Wij hebben de Kilimanjaro met de hele groep in een wereldrecord tijd van 48 uur beklommen.

Workshops

Al deze opgedane ervaringen heb ik vertaald naar een aantal verschillende workshops en trainingen waarbij ik mensen ondersteun om in contact te komen met hun innerlijke kracht en te begeleiden in hun leiderschap.