Over mij

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Proin lobortis justo eget sem maximus imperdiet.

Over Maurice Vogels

Over Maurice Vogels

Mijn naam is Maurice Vogels, ik ben getrouwd en heb een dochter. Ben geboren in een tuinders nest, wat inhield dat wij een eigen tuindersbedrijf hadden. Wij hielden ons bezig met de selectie en veredeling van de Anthurium teelt. Na verschillende opleidingen(hoofdzakelijk tuinbouw gericht) namen mijn broer en ik het bedrijf in 1998 over van onze ouders. Wij hebben dit bedrijf tot 2013 weten te runnen waarna het helaas de crisis niet heeft overleefd.

Mijn ontwikkeling

Gelukkig heb ik mij tijdens het runnen van ons bedrijf ook persoonlijk weten te ontwikkelen door middel van volgen van bewustzijn- en leiderschap trainingen. Tijdens dit traject ben ik in contact gekomen met Wim Hof alias The Iceman.
Heb veel van zijn trainingen gevolgd wat inhield dat wij leerden om tot veel meer in staat zijn met lichaam en geest dan wij daarvoor mogelijk hadden kunnen houden.

 

Beklimming Kilimanjaro

Dit heeft geresulteerd in de beklimming van de Kilimanjaro in 2014.Wij beklommen deze berg met 26 mensen waaronder velen met een ziekte onder de leden. Allen heb veel baad bij de WHM. De uitdaging was om in record tijd en alleen schaars gekleed (alleen een korte broek) de berg beklimmen gewoon om te laten zien dat wij als mens tot veel meer in staat zijn dan wij zelf denken. Wij hebben de Kilimanjaro en groupe in een wereldrecord tijd van 48 uur weten te beklimmen.

Workshops

Al deze opgedane ervaringen heb ik vertaald naar een aantal verschillende workshops en trainingen waarbij ik mensen ondersteunen om contact te maken met hun innerlijke kracht en te begeleiden in hun eigen leiderschap.